Συστήματα Στήριξης Φ/Β Στοιχείων

 

SunTop II

Ο σκελετός SunTop II δημιουργήθηκε σαν γενικό σύστημα για την τοποθέτηση σε επικλινείς στέγες. Βασίζεται στη χρήση πατενταρισμένων βασικών αλουμινένιων ραγών της Conergy και επιτρέπει μια ιδιαίτερα εύκολη τοποθέτηση. Συμπεριλαμβάνονται άγκιστρα στέγης, ράγες, στηρίγματα στοιχείων και βίδες. Υλικό: Αλουμίνιο και ανοξείδωτος χάλυβας. 10 χρόνια εγγύηση.

Famulus

Αυτό ο σκελετός δημιουργήθηκε ειδικά για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων είτε σε επίπεδες στέγες, είτε σε ελεύθερες εκτάσεις. Υλικό: Αλουμίνιο και ανοξείδωτος χάλυβας. 10 χρόνια εγγύηση.

SolarSimplex

Αυτό το σύστημα κατασκευάστηκε για την απλή, ευέλικτη και επαγγελματική τοποθέτηση σε επίπεδες στέγες. Το SolarSimplex αποτελείται από μια συνθετική λεκάνη, δύο αλουμινένιες ράγες καθώς και όλες τις απαραίτητες βίδες. Με βάρος περίπου 4 κιλών το στοιβαζόμενο SolarSimplex μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε κάθε στέγη.
 

ETATRACK 400 active

Το ETATRACK 400 active είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μονοαξονικό σύστημα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων επιφάνειας 4m2 ή 500Wp. Το σύστημα λειτουργεί χωρίς συντήρηση και είναι σχεδιασμένο ώστε να αντέχει ταχύτητες ανέμου άνω των 120km/h. Επίσης, φέρει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευής όσον αφορά την ποιότητα του υλικού του και την λειτουργία του. Το μονοαξονικό αυτό σύστημα αυξάνει την απόδοση της ενέργειας ενός φωτοβολταϊκού στοιχείου, όλο το χρόνο κατά 40%, και κατά 50% όπως εκτιμάται για την Ελλάδα την περίοδο του καλοκαιριού!
 

ETATRACK 1000 active

Το ETATRACK 1000 active είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μονοαξονικό σύστημα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων επιφάνειας 10m2 ή 1600Wp. Το σύστημα λειτουργεί χωρίς συντήρηση και είναι σχεδιασμένο ώστε να αντέχει ταχύτητες ανέμου άνω των 150km/h. Επίσης, φέρει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευής όσον αφορά την ποιότητα του υλικού του και την λειτουργία του. Το μονοαξονικό αυτό σύστημα αυξάνει την απόδοση της ενέργειας ενός φωτοβολταϊκού στοιχείου, όλο το χρόνο κατά 40%, και κατά 50% όπως εκτιμάται για την Ελλάδα την περίοδο του καλοκαιριού!
 

ETATRACK 1500 active

Το ETATRACK 1500 active είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μονοαξονικό σύστημα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων επιφάνειας 15m2 ή 2400Wp. Το σύστημα λειτουργεί χωρίς συντήρηση και είναι σχεδιασμένο ώστε να αντέχει ταχύτητες ανέμου άνω των 150km/h. Επίσης, φέρει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευής όσον αφορά την ποιότητα του υλικού του και την λειτουργία του. Το μονοαξονικό αυτό σύστημα αυξάνει την απόδοση της ενέργειας ενός φωτοβολταϊκού στοιχείου, όλο το χρόνο κατά 40%, και κατά 50% όπως εκτιμάται για την Ελλάδα την περίοδο του καλοκαιριού!