Μπαταρίες

 

Συσσωρευτής Winner

Ο συσσωρευτής Winner 12 V διαθέτει μια ενσωματωμένη ένδειξη φόρτισης, που μεταβάλλει το χρώμα της, ανάλογα με την κατάσταση φόρτισης. Ο συσσωρευτής δεν απαιτεί κανενός είδους συντήρηση και σε κατάσταση μη χρήσης διατηρεί ακέραιο το φορτίο του τέσσερις φορές περισσότερο από ότι ένας κανονικός συσσωρευτής. Είναι ιδανικός για χρήσεις σε μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα, βάρκες ή σε οχήματα που κινούνται με ηλιακή ενέργεια
 

Συσσωρευτές OPzS

Οι συσσωρευτές OPzS της εταιρείας μας ανήκουν στους μακροβιότερους συσσωρευτές μολύβδου. Πρόκειται για (LA = Low Antimon) συσσωρευτές με πλάκα θωράκισης σύμφωνα με τη DIN 40736, που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και ενδείκνυνται για χρήση σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκής ενέργειας, απαιτώντας ελάχιστη συντήρηση. Η διάρκεια ζωής τους σε φωτοβολταϊκές χρήσεις ανέρχεται σε 15 χρόνια.
 

Συσσωρευτές PzS

Οι συσσωρευτές PzS της εταιρείας μας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και ενδείκνυνται κατά βέλτιστο τρόπο για χρήση σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Η διάρκεια ζωής τους σε φωτοβολταϊκές χρήσεις ανέρχεται σε περίπου 11 χρόνια. Προσφέρουμε αυτούς τους συσσωρευτές ως την πιο οικονομική λύση υψηλής τεχνολογικής ποιότητας.
 

Acctiva12-10/ Acctiva 24-10

Οι συσκευές φόρτισης συσσωρευτών συγκεκριμένης συχνότητας σας προσφέρουν την ιδανική λύση: μικρές, ελαφρές, οικονομικές στην κατανάλωση ρεύματος και πανεύκολες στη χρήση. Λάθη πρακτικά αποκλείονται. Οι Acctiva 12-10 και 24-5 είναι οι «μικρές» στη γκάμα των προϊόντων. Ιδιαίτερα ανθεκτικές με υψηλή απόδοση. Ο έλεγχος της κατάστασης φόρτισης επιτυγχάνεται μέσω μιας απλής ένδειξη LED. Πρόκειται σίγουρα για την ιδανική συσκευή φόρτισης..
 

Acctiva 12-20 / Acctiva 12/24-20

Acctiva 12-20 η «ισχυρή». Αυτή η απόδοση θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Διαθέτει διευρυμένες ενδείξεις τόσο για την κατάσταση φόρτισης (3 LED) όσο και την προστασία πολικότητας. Τα κλιπ πόλων χωρίς τάση προσφέρουν ασφάλεια κατά τη λειτουργία στο μέγιστο βαθμό, καθώς αποκλείεται η δημιουργία σπινθήρων. Η υποστηρικτική λειτουργία χωρίς συσσωρευτή είναι δυνατή χωρίς απώλεια του προγράμματος.
Acctiva 12/24-20 για όλες τις χρήσεις. Συσσωρευτές 12 ή 24 Volt δεν αποτελούν πρόβλημα στη συσκευή αυτή. Με 20A αριθμητικό ρεύμα φόρτισης σε αυτό το μέγεθος εντυπωσιάζει. Διαθέτει τον ίδιο ποιοτικό εξοπλισμό, όπως το μοντέλο 12-20.