Nicopal


       G.GHIOLVAS'S SYSTEM II

-
  Συσκευή αφαίρεσης των  βλαβερών ουσιών
       από τα τσιγάρα και τον καπνό.

-
   Μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου
        των πνευμόνων και του λάρυγγος

-
   Βοηθάει στο κόψιμο του καπνίσματος γιατί
        προκαλεί την σταδιακή απεξάρτηση από την
        νικοτίνη

-   Δεν αλλοιώνει την γεύση του καπνού


Συνοδεύεται από πιστοποιητικά κρατικών & ιδιωτικών ινστιτούτων καπνού.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Επιστημονικών Εφηρμοσμένων Ερευνών κ.  Γεώργιος Γκιόλβας Πυρηνικός Φυσικός, πριν από 15 περίπου χρόνια,λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ευρέθη εις το δίλημμα να σταματήσει το κάπνισμα, διαφορετικά κινδύνευε η ίδια του η ζωή.
Μανιώδης καπνιστής (τρία πακέτα την ημέρα) ο ίδιος για πολλά χρόνια,επειδή δεν ήθελε να κόψει το κάπνισμα, επεχείρησε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει, με την βοήθεια των συνεργατών του, μια συσκευή η οποία να απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες από το τσιγάρο, χωρίς να αλλοιώνει την γεύση του και με αυτόν τον τρόπο, αφ'ενός μεν δεν κινδύνευε η υγεία του και η ίδια του η ζωή, αφ'ετέρου συνέχισε όπως πρώτα να απολαμβάνει την αγαπημένη του συνήθεια. Aποτέλεσμα των προσπαθειών, ήταν η δημιουργία της συσκευής NICOPAL, η οποία καθιστά το κάπνισμα μια ευχάριστη συνήθεια, δίχως τον φόβο των βλαβερών συνεπειών για την υγεία.
Για 14 χρόνια ο κ.Γκιόλβας και οι συνεργάτες του,καθώς και αρκετοί φίλοι χρησιμοποιούσαν την συσκευή NICOPAL άφοβα, και οι διεξοδικοί έλεγχοι που πραγματοποίησαν επιβεβαίωναν αυτό που γινόταν στην πράξη.Νικοτίνη,πίσσα,νικοτίνη νέφους,μονοξείδιο του άνθρακος,ανάγοντα σάκχαρα κ.α.μέσω της συσκευής NICOPAL απεμακρύνοντο σε μεγάλο ποσοστό,έτσι ώστε το κάπνισμα να μην επιβαρύνει την υγεία τους.Επειτα από πραγματικό έλεγχο 14 ετών σε πλήθος καπνιστών συνεργατών του κ.Γκιόλβα και φίλων και κατόπιν διεξοδικών ελέγχων των επεξεργασμένων μέσω της συσκευής NICOPAL τσιγάρων,από πλήθος ιδιωτικών και κρατικών Ινστιτούτων καπνού, απεφασίσθη η παραγωγή και διάθεσις της συσκευής για ωφέλεια των ενεργητικών και παθητικών καπνιστών όλου του κόσμου.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Εχει αποδειχθεί από εκτεταμένες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε ερευνητικά κέντρα ότι τα ανάγοντα σάκχαρα καιγόμενα προκαλούν καρκίνο του πνεύμονος.Επί πλέον τα δηλητήρια που παράγονται κατά την καύση του καπνού σε αέρια μορφή δεν είναι δυνατόν να κατακρατηθούν από τα φίλτρα των τσιγάρων, με συνέπεια να επιβαρύνεται η υγεία,τόσο των ενεργητικών όσο και των παθητικών καπνιστών.
Σύμφωνα με τον Δρ.Α.Hirsch (Υπηρεσία Πνευμονολογίας στο Νοσοκομείο
Sain Louis,στο Παρίσι)ποσοστό 80-85% των καρκίνων του πνεύμονος στην η Ε.Ε.οφείλονται στο κάπνισμα, ενώ στις ΗΠΑ η θνησιμότητα των γυναικών από καρκίνο του πνεύμονος,είναι μεγαλύτερη αυτής του καρκίνου του μαστού.Επιπλέον το 33% των ενηλίκων στην Ε.Ε είναι κανονικοί καπνιστές στους οποίους η θνησιμότητα ανεβαίνει στο 50% με απώλεια 20 χρόνια ζωής από το προσδοκούμενο.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ NICOPAL

α) Μειώνει κατά πολύ τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος
Η συσκευή NICOPAL είναι η μόνη συσκευή παγκοσμίως η οποία με την επενέργειαενός ειδικού φυτικού υγρού, απομακρύνει τα ανάγοντα σάκχαρα τα οποία καιγόμενα προκαλούν καρκίνο του πνεύμονος.
Είναι στην πραγματικότητα ένα χημικό εργαστήριο σε μικρογραφία, διότι κατά την επεξεργασία των τσιγάρων και του καπνού,αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος των βλαβερών ουσιών του καπνού σε αέρια μορφή, χωρίς να αλλοιώνει την γεύση και το άρωμα του.Κάπνισμα ενός πακέτου επεξεργασμένων τσιγάρων με το NICOPAL, ισοδυναμεί από άποψη επιβάρυνσης του οργανισμού,με το κάπνισμα ενάμισι τσιγάρου ανεπεξέργαστου.

β) Δημιουργεί σταδιακή απεξάρτηση από το κάπνισμα - Διευκολύνει το σταδιακό κόψιμο του τσιγάρου
Δεδομένου ότι ο ίδιος ο οργανισμός παράγει νικοτίνη οι μηχανισμοί παραγωγής αδρανούν στην περίπτωση που παίρνει νικοτίνη μέσω του καπνίσματος. Οταν όμως κάποιος συστηματικός καπνιστής κόψει απότομα το κάπνισμα, δημιουργείται έντονο στρές στον οργανισμό, έως ότου ξαναρχίσει η φυσική διαδικασία παραγωγής νικοτίνης.
Αυτό το στρές μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα σοβαρό (έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις εμφραγμάτων λόγω απότομης διακοπής του καπνίσματος) και πρέπει να αποφεύγεται. Η συσκευή NICOPAL με την σταδιακή μείωση της νικοτίνης δημιουργεί μια απεξάρτηση ιδιαίτερα ωφέλιμη σε όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα.
Η συσκευή
NICOPAL είναι διεθνώς πατενταρισμένη Νο PCT/GR96/00008

OΔΗΓΙΕΣΧΡΗΣΕΩΣ

Η συσκευή λειτουργεί εντελώς αυτόματα

1. Τοποθετείστε την συσκευή σε επίπεδο μέρος ώστε να κατανέμεται σωστά το ειδικό υγρό.
Είναι προτιμότερο η συσκευή να τοποθετηθεί έξω από το σπίτι,στο περβάζι του παραθύρου,ήστην βεράντα,έτσι ώστε να αποφεύγετε να εισπνέετε τις βλαβερές ουσίες που απομακρύνει η συσκευή από τα τσιγάρα και τον καπνό.

2. Βγάλτε το ειδικό συρταράκι από την συσκευή και τοποθετείστε σ'αυτό 20 τσιγάρα με το φίλτρο πρός την εξωτερική πλευρά. Πάρτε το μπουκαλάκι με το ειδικό υγρό και αφού το ανακινείσετε καλά,αδειάστε στην ειδική υποδοχή της συσκευής 2 με 3 γραμμάρια υγρό.Τοποθετείστε το συρταράκι με τα τσιγάρα στην θέση του.

3.Πατήστε τον διακόπτη στην ένδειξη ΟΝ για να αρχίσει η διαδικασία απομάκρυνσης των βλαβερών ουσιών.
Οι δύο ενδεικτικές λυχνίες είναι αναμμένες. Περιμένετε μέχρι να σβήσει η κόκκινη λυχνία σημάδι ότι η διαδικασία απομάκρυνσης των βλαβερών ουσιών τελείωσε.

4.Πατήστε το διακόπτη OFF,η ενδεικτική λυχνία (πράσινη) σβήνει.

5.Μετά από δέκα λεπτά αφαιρέστε το ειδικό συρταράκι και τοποθετείστε τα τσιγάρα κάπου να κρυώσουν για δέκα περίπου λεπτά. Στην συνέχεια τοποθετείστε τα στο πακέτο σας με το φίλτρο προς τα κάτω.Τώρα μπορείτε να
τα απολαύσετε χωρίς τον φόβο των δυσάρεστων συνεπειών για την υγεία σας.

6. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε και άλλα τσιγάρα, επαναλάβετε την
ανωτέρω διαδικασία μετά από 15 λεπτά, ώστε να κρυώσει η υποδοχή του υγρού.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Επειδή κατά την επεξεργασία των τσιγάρων ή του καπνού αφαιρούνται υγρά των βλαβερών ουσιών, όπως πίσσα,νικοτίνη,ανάγοντα σάκχαρα κ.α. ο καπνός γίνεται πιό στεγνός,συνεπώς επιταχύνεται ο χρόνος καπνίσματος.
Συνιστάται λοιπόν στους καπνιστές να καπνίζουν με ηπιότερη αναρρόφηση.


H παρούσα σελίδα έχει σκοπό αποκλειστικά ενημερωτικό
και ουδεμία σχέση έχει με εμπορική δραστηριότητα